На вулиці Микільсько-Слобідській, що у Києві, знайшли труп чоловіка. Напівоголене тіло лежало на пустирі в одній з невеликих поглиблень, пише Інформатор.

Як відзначається, до правоохоронців звернулася жінка, яка розповіла, що її брата знайшли мертвим. Труп, який лежав у купі сміття, виявили люди і повідомили їй про це.

Поліція Києва, фото - Інформатор
Поліція Києва, фото - Інформатор

Вже на місці поліцейські оглянути мертвого чоловіка та виявили численні гематоми. Окрім цього, на шиї 50-річного чоловіка, була виявлена червона смуга, яка ймовірно з'явилися від мотузки.

Тіло знайденого чоловіка, фото - Інформатор
Тіло знайденого чоловіка, фото - Інформатор

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Наразі, що стало причиною смерті чоловіка, стане відомо після розтину.

На Левобережке женщина нашла брата мертвым

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 8 november 2019

Нагадаємо, на вулиці Академіка Заболотного, що у Києві, сталася смертельна ДТП за участю бетономішалки та автомобіля Skoda. В результаті аварії водійку затисло в легкову, і та померла до приїзду медиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову" відео для "міцних горішків".

Також Знай.ua писав, у Києві мешканців насильно вигнали на вулицю та почали бити