Кияни вранці 8 листопада не змогли скористатися електронним квитком в метро – він не працював. Про збої в системі е-квитка попередили в столичному метрополітені.

Згідно з повідомленням, збої в роботі електронного квитка носять тимчасовий характер, і скоро повинні бути усунені оператором КП "ГІОЦ". Поки що пасажирів просять користуватися альтернативними видами оплати проїзду.

В підземці вибачилися за завдані незручності.

Нагадаємо, що кияни виявилися заручниками двох станцій метрополітену. За попередніми даними, надійшов дзвінок про замінування. Як наголошується, в даний час станції метро "Театральна" та "Хрещатик" не працюють.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві закрили центральні станції метрополітену, а саме "Майдан Незалежності", "Палац Спорту" та відповідні пересадки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також портал Знай.иuа писав, що гучне введення єдиного електронного квитка, який мер Києва Віталій Кличко почав обіцяти ще кілька років тому, нарешті повинно було відбутися вже 1 листопада 2019 року.