Стало відомо, що у вівторок, 5 листопада, у Києві зник неповнолітній хлопчик, який навчається в школі-інтернат №1. Про це інформує Київ Оперативний.

Романенко Андрій, Київ Оперативний

Так, 8-річний хлопчик Романенко Андрій Вікторович втік від своєї бабусі в бік столичного метрополітену Дарниця.

Слід зазначити, що маленький Андрій страждає аутизмом і подібні втечі відбуваються не рідко, так як хлопчик дуже любить кататися на громадському транспорті.

Привіти Андрія: зріст 130 сантиметрів, худорлявої статури, русявий колір волосся і погано підстрижений.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У що був одягнений: темно-синя куртка, чорні джинси і такого ж кольору кросівки, а також шапка сіро-синього кольору.

Романенко Андрій, Київ Оперативний

Нагадаємо, що під Києвом, у селі Святопетровское, з центру психологічної реабілітації дітей "Отчий Дім" пропали двоє дітей 14-ти та 9-ти років.

Як повідомляв портал Знай.ua, в селі Петропавлівська Борщагівка, Києво-Святошинського району, Київської області безвісти зникла 14-річна дівчинка Семенова Ірина.

Також портал Знай.ua писав, що Дарья Дробот, 14-річна дівчинка, яку всій Одесою шукали 2 листопада, знайдена мертвою в лісопосадці Лиманського району.