У ніч на 1 листопада в Києві загорівся багатоквартирний житловий будинок. Пожежа спалахнула за адресою вулиця Пирогова, 2 . Вогонь охопив дах будівлі на площі 100 квадратних метрів. Рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння лише через чотири години.

Полум'я практично повністю знищило покрівлю будівлі, наразі власники квартир самостійно ліквідують наслідки події.

Рятувальники кажуть, що причиною пожежі стало, скоріш за все, перевантаження проводки та скачки напруги. Про це розповіла прес-секретар ГСЧС Києва Світлана Водолага, повідомляє "Інформатор".

За словами п рес-секретаря ГСЧС, основна версія відомства - аварійний режим роботи електромережі. Однак точну причину загоряння визначать правоохоронці. Інформацію про вибухи не підтвердили.

Після ліквідації мешканці будинку змогли потрапити в квартири лише пізно вночі. Те, що вони побачили, їх шокувало - на верхніх поверхах все плавало. За час гасіння пожежі були вилиті тонни води, які затопили будинок майже до першого поверху.

Как выглядит сгоревший дом в центре после пожара: видео с высоты

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 1 november 2019

Найбільше постраждали мешканці верхніх поверхів. На шостому поверсі в деяких квартирах в стелі можна побачити небо. У будинку майже немає даху, стіни повністю просякнуті водою, а в повітрі виразно відчувається запах вогкості. В будинку, зрозуміло, відключено електроенергію.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На даний момент будинок не придатний для житла, мешканці змушені шукати місце для ночівлі.

Нагадаємо, у четвер, 31 жовтня, в Києві загорівся житловий будинок на вулиці Пирогова, 2.