У четвер, 31 жовтня, в Києві загорівся житловий будинок на вулиці Пирогова, 2.

Цю інформацію повідомляє очевидець з місця подій.

За попередніми даними, на даху будинку стався вибух. Через те, що пожежники прибули на місце події невчасно, мешканці самостійно евакуювалися з речами.

Очевидець розповіла, що сусіди зносили інвалідів з верхніх поверхів, так як рятувальники довго не приїжджали, а запах гару швидко поширювався по всьому будинку.

В результаті інциденту поки немає постраждалих, на місці працюють рятувальники.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі, 30 жовтня на вулиці Артеківській загорілося приміщення, в цей момент в будівлі знаходився чоловік. Він спробував вибратися з приміщення, але це йому вдалося не відразу, тому він значно обгорів, передає Інформатор.

Постраждалий кричав від болю, поки чекав медиків. Через кілька хвилин на місце події прибула карета швидкої допомоги. Медики надали йому першу допомогу і терміново госпіталізували в опікове відділення міської лікарні №2.

Як повідомляв портал Знай.uа, в окупованому Донецьку невідомі підірвали базову станцію мобільного оператора "Фенікс". Окупаційна влада вже назвала інцидент диверсією, натякаючи на спецслужби України.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві на Троєщині підірвали гранату.