Кияни вже відчули на собі заморозки і різке похолодання. Крім того, 31 жовтня в столиці випав перший сніг, через який усі почали утеплятися пуховиками і шапками.

При цьому синоптики прогнозують, що в Київ ще повернеться потепління, однак, ненадовго. Так, найближчим часом температура повітря стане аномально високою для початку листопада.

В Українському гідрометцентрі повідомили, що з 3 листопада в столиці значно потеплішає. Температура повітря в неділю прогріється до +12 градусів.

Відзначається, що починаючи з понеділка температура буде тільки підвищуватися. Вдень 4 листопада стовпчик термометрів покаже +14 +16 градусів. Увечері температура не опуститься нижче +6 градусів і не підніметься вище за +8.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До кінця наступного тижня погода залишиться стабільно теплою і триматиметься на рівні +10 +15 градусів вдень та +5 +12 градусів вночі. Тим не менш, з понеділка очікуються опади.

Нагадаємо, 31 жовтня кияни спостерігали перший сніг цієї осені.

Як повідомляв портал Знай.uа, найсильніші магнітні бурі очікуються в кінці листопада.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні зима 2019-2020 років буде переважно теплою.