Київські правоохоронці затримали 21-річного чоловіка, якого підозрюють у нападах на пенсіонерів. Відповідну заяву зроблено прес-службою столичної прокуратури.

Зловмисник "працював" на вулиці Митрополита Василя Липківського (Солом'янський район) поруч із супермаркетом. Його мішенню ставали літні люди у віці від 80 до 90 років. Хлопець слідував за пенсіонерами за місцем проживання і здійснював пограбування.

Підозрюваний - уродженець Хмельницької області, раніше судимий. За час злочинної діяльності він зумів вкрасти кілька мобільних телефонів і шість тисяч гривень. Тепер йому світить від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, під Києвом врятували життя чарівному цуценяті.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві жінка потрапила в небезпечну пастку.

Також портал Знай.ua писав, стало відомо, що з Бердичівської колонії втік Солоха Сергій Олександрович, 1980 року народження. Цей чоловік житель Києва, відомо, що він може перебувати на території області в Тетіївському районі в селі П'ятигори.