Київські правоохоронці затримали 21-річного чоловіка, якого підозрюють у нападах на пенсіонерів. Відповідну заяву зроблено прес-службою столичної прокуратури.

Зловмисник "працював" на вулиці Митрополита Василя Липківського (Солом'янський район) поруч із супермаркетом. Його мішенню ставали літні люди у віці від 80 до 90 років. Хлопець слідував за пенсіонерами за місцем проживання і здійснював пограбування.

Підозрюваний - уродженець Хмельницької області, раніше судимий. За час злочинної діяльності він зумів вкрасти кілька мобільних телефонів і шість тисяч гривень. Тепер йому світить від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, під Києвом врятували життя чарівному цуценяті.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві жінка потрапила в небезпечну пастку.

Також портал Знай.ua писав, стало відомо, що з Бердичівської колонії втік Солоха Сергій Олександрович, 1980 року народження. Цей чоловік житель Києва, відомо, що він може перебувати на території області в Тетіївському районі в селі П'ятигори.