Стало відомо, що з 30 жовтня в Київському метрополітені закривають вхід на станцію зеленої гілки "Золоті ворота". Такі заходи доведеться застосувати в ранковий час через ремонт ескалаторів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Наголошується, що ремонтні роботи повинні закінчити 9 лютого 2021 року. Закривати двері будуть у будні дні з 08:10 до 09:20.

При цьому в інший час "Золоті ворота" будуть відкриті для всіх пасажирів метро. Варто уточнити, що в період робіт хочуть виконати капітальний ремонт шести ескалаторів станції.

станція метро

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жителів і гостей столиці закликають планувати свій маршрут заздалегідь і приносять вибачення за тимчасові незручності.

Нагадаємо, у Києві запрацює "Різдвяна фабрика мрій".

Як повідомляв портал Знай.uа, збитки харківського метро стали більше, ніж були в минулому році, незважаючи на підвищення вартості проїзду.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві в першій половині тижня протримається холодна осіння погода, але можуть вдарити морози, передають синоптики.