Живих папуг в київський супермаркет "Епіцентр" привозять в коробках з-під печива, перемотаних сіткою. При цьому птахам явно бракує місця і вони відчувають себе некомфортно. Про це повідомляється на сторінці на Facebook UAnimals.

"Жах! Так в Епіцентр К продають живих папуг, а працівники абсолютно спокійно розповідають про "брак" при транспортуванні", - сказано в повідомленні.

Жах! Так в Епіцентр К продають живих папуг, а працівники абсолютно спокійно розповідають про «брак» при...

Geplaatst door UAnimals op Woensdag 23 oktober 2019

У коментарях до посту з'явився офіційний відповідь "Епіцентру", де прес-служба супермаркету повідомляє, що в такому стані птиці проводять 2-3 години під час транспортування з Київської області. Вони утвреждают, що "це ніяк не шкодить їхньому здоров'ю".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ці контейнери зроблені таким чином, щоб вони не змогли постраждати при перевезенні, але не злітали. Коли птахи приїжджають в торговий центр, вони приймаються без черги і переміщуються відразу в простору і зручну для них клітини", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, популярний супермаркет у Києві окупувала родина гризунів "розміром з собаку".

Як повідомляв портал Знай.uа, харків'ян злякали жорстким креативом напередодні Хеллоуїна.

Також портал Знай.ua писав, запорожців просять не роздавати тварин перед Хеллоуїном.