У Києві вирішили перенести запуск електронного квитка на громадський транспорт на наступний рік. Про це заявив директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров, пише "Укрінформ".

За його словами, на даний момент активно проходять встановлення автоматів для купівлі та поповнення карт, а також встановлення турнікетів для зчитування QR-квитків. Однак, запуск е-квитка вирішили перенести з 1 листопада 2019 року на 2020 рік.

Назаров зазначив, що точну дату оголосять найближчим часом. Він пов'язує її перенесення з вирішення питання про проїзд пільговиків, які не зареєстровані в Києві.

"Це означає, що в громадському транспорті діятимуть одночасно нова і стара системи оплати проїзду. Пасажири зможуть розраховуватися як транспортною карткою або QR-квитком, так і готівкою", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з 1 листопада у Києві припинять продаж квитків та жетонів. Картка для проїзду Kyiv Smart Card діє вже рік як єдиний електронний квиток, за допомогою якого можна проїхати на всіх видах громадського транспорту.

Нагадаємо, штрафи за відмову перевозити пільговиків відтепер в Україні стали вищими більш ніж у шість разів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з-під кранів киян потече дивна рідина, що потрібно знати.

Також портал Знай.ua писав, в Україні змінилися процедури видачі водійських посвідчень, підготовки водіїв та акредитації автошкіл.