У київському метро заборонять перевезення тварин без кліток, а також незабаром стане неможливим перевозити в підземці велосипеди без чохлів.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інтерфакс-Україна".

Місцева влада Києва хоче заборонити возити в метро тварин без кліток ( виняток собаки-поводирі) і велосипеди без чохлів. А також буде заборонено перевезення вибухонебезпечних або наркотичних речовин.

Метро


Також в проект рішення сказано, що співробітники метро можуть не пустити пасажира "з неохайним зовнішнім виглядом". Це означає, що не можна їздити в метро повністю оголеним, з оголеним торсом, в нижній білизні, без взуття, в брудному одязі і в одязі з явно вираженим специфічним і неприємним запахом.

Також тепер забороняється розклеювати рекламу, здійснювати підприємницьку діяльність, займатися агітацією, голосно вмикати музику, грати на музичних інструментах, співати і жебракувати.

Нагадаємо, ніякого нижньої білизни та взуття: нові правила користування столичним метро.

Як раніше писав Знай.ua під Києвом пройде шоу кінних лучників

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Крім того, Знай.ua писав про те, що в Львові введуть е-квиток: коли запрацює і скільки коштує.