Мер Києва Віталій Кличко спробує ще раз зібрати Київраду.

Про це повідомив секретар Київради Володимир Прокопів у соціальній мережі Facebook.

У четвер, 24 жовтня, відбудеться засідання Київської міської ради. Володимир Прокопів розповів, що пленарне засідання на цьому тижні відбудеться. 24.10 о 10.00.


Варто нагадати, що засідання Київради 12 вересня не відбулося через відсутність кворуму. Під час консультацій всі голови фракцій Київради домовилися продовжити роботу 19 вересня. Однак тоді в залі Київради зареєструвалися 38 депутатів, в той час як для кворуму необхідно 61 депутат.

Після цього Віталій Кличко звернувся до Верховної Ради щодо розпуску Київради 8 скликання, а також призначення дострокових виборів у Києві.

Нагадуємо, що в найближчі дні через будівництво Шулявського мосту перекриють ділянку проспекту Перемоги, яку можна буде об’їхати по прилеглих вулицях.

Раніше Знай.ua повідомляв лоукост SkyUp запустив бюджетний рейс до Нового року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua писав у Кличка пояснили, що буде з Києві з тарифами на воду і тепло.