Сквер Небесної сотні, який побудували у Києві для того, щоб вшанувати пам'ять загиблих під час Євромайдану, хочуть знищити. Про це повідомляє радник мера Києва Володимир Бондаренко на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами Бондаренка, колишні власники землі звернулися до суду із заявою про перегляд судового рішення. Компнанія, пов'язана з екс-депутатами Київради, подала заяву про перегляд рішення через "неправильно проведену експертизу про належність земельної ділянки до земель історико-культурного призначення".

Так ся мало статись... :-( СКВЕР НЕБЕСНОЇ СОТНІ знову під загрозою. Афілійована із рядом колишніх депутатів Київради...

Geplaatst door Володимир Бондаренко op Dinsdag 15 oktober 2019

Бондаренко нагадав, що ділянку повернули Києву двома рішеннями Верховного суду, тому влада не збирається віддавати сквер Небесної сотні під забудову.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У столичній прокуратурі відзначають, що нові обставини не можуть вплинути на рішення суду. Тим не менш, як пише координатор проекту Євгенія Кулеба, колишні власники землі не залишають спроб побудувати на місці скверу Небесної сотні офісний центр.

Отже, Сквер Небесної сотні знову під загрозою знищення. Ми виграли усі суди, маємо рішення Верховного суду України,...

Geplaatst door Zhenya Kuleba op Dinsdag 15 oktober 2019

Нагадаємо, київські дорожники показали "темну сторону" Південного мосту.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом дворічна дівчинка зникла з двору, - копи збилися з ніг.

Також портал Знай.ua писав, київський вуз вляпався у гучний скандал із українською мовою.