У столиці на Троєщині сталася смертельна аварія з участю машини Peugeot і "швидкої допомоги". В результаті зіткнення карета з медиками перекинулась посеред дороги.

Повідомляється, що в ДТП загинули дві людини, ще четверо госпіталізовані з серйозними травмами. Про це пише Інформатор.

Інцидент стався в вечір неділі, 13 жовтня. Через кілька днів у мережі з'явився відеозапис, на якому чітко видно момент, як на перетині проспекту Генерала Ватутіна та бульвару Перова Peugeot влетів у "швидку" і перевернув її. Через це медичний автомобіль розчавив голову водієві авто – чоловік помер на місці події.

Відомо, що ще двоє лікарів отримали серйозні травми. По дорозі в лікарню померла фельдшер, у якої залишилася маленька дитина, мама з інвалідністю та бабуся.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі обрали міру покарання чоловікові, який скоїв смертельну ДТП з двома дітьми.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода з участю радянського автомобіля і автобуса, переповненого іноземними туристами.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві сталася масштабна ДТП, переповнена маршрутка протаранила стовп.