У Києві сьогодні 14 жовтня, у День захисника України, під Офісом президента зібрались активісти, які протестують проти розведення військ на Донбасі. Учасники акції збудували стіну, кожна цеглинка якої має назву одного з населених пунктів, що можуть залишитися без захисту українських військових. Всього таких цеглин було 145.

Десятки людей у центрі Києва зібрались на мітинг біля Офісу президента із вимогою до Володимира Зеленського не допустити здачі ворогу власних людей і територій.

акція протесту Ні, капітуляції Київ джерело - Facebook

На фейсбук сторінці "Руху опору капітуляції" повідомляють:

"У День Захисника України мешканці прифронтової зони, переселенці, учасники війни з Росією за підтримки "Руху опору капітуляції" прийшли до Офісу президента України з вимогою не допустити відведення українських військ з Золотого, Петрівського та інших прифронтових населених пунктів, які контролюють Збройні Сили України".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На мітингу зазначають, що ставши на шлях "повзучої капітуляції" нинішня українська влада ризикує поступово втратити й усі інші українські міста і села.

Як повідомляв Знай.ua, президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою вшанували пам'ять загиблих захисників України.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що київський метрополітен змінить графік роботи.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що копи перевірять всі автобуси, які прямують до Києва.