У Києві в ніч з 14 на 15 жовтня буде на годину продовжена робота метро. Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

Відомо, що завтра, 14 жовтня у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між збірними командами України та Португалії (початок гри о 21:45), очікуються деякі зміни в роботі столичного метрополітену. Зокрема, перед початком гри можливе обмеження (закриття) на вхід станції "Олімпійська". У пасажирів, які користуються послугами станції, перепрошують за незручності.

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Відразу по закінченню футболу, з метою забезпечення належної перевезення вболівальників, можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Також продовжать роботу низка маршрутів, що курсують біля станцій метро. Зазначається, що в разі необхідності буде організовано чергування відповідальних посадових осіб на лінії.

Нагадаємо, в Раді анонсували новий вихідний: що планують слуги народу для українців.