Сьогодні у Києві погода не буде ясною. Не дадуть сонцю потішити киян, хмари, які закриватимуть небо вже з самого ранку, та протримаються до пізнього вечора. Попри те, температура повітря буде +15 градусів.

Вологість повітря 60-70% застелить ранок столиці осіннім туманом. Через те, водіям треба вважати на ускладнення руху зранку та ввечері та бути уважнішими до безпеки на дорозі.

Відносно низький атмосфорний тиск познаситься на людях з захворюваннями серцево-судинної системи, проте,якщо попіклуватися про своє самопочуття, дискомфорту не буде відчуватися.

Вітер рухатиме повітряні маси з заходу зі швидкістю 5 м/сек, а після обіду змінить напрямок на південно-західний та сила вітру складатиме 6 метрів за секунду. Ранкове сонце прокинуло місто Володимира Великого о 7:13, останні промені торкнуться землі української столиці о 18:14.

Попри хмари на небі, опадів не прогнозують, тому відпочити можна на природі без парасольок, створивши собі такий настрій, якому позаздрить найяскравіший день.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

За даними Знай.ua, синоптик розповіла, до чого готуватися українцям.

Як передавав Знай.ua, скандальна «виставка трупів» не залишить Київ.

Крім того, Знай.ua писав про те, як потрапити в зону відчуження, не залишаючи столицю.