Вже кілька місяців українці мають можливість відвідати всесвітньо відому виставку муміфікованих тіл BODY WORLDS, яка влаштувалася на ВДНГ в Києві. Наприкінці жовтня її планували перевезти в інше місто, але поки що ці плани відкладаються, повідомляє «Інформатор».

Як стало відомо, виставку в Києві продовжили до 1 грудня у зв'язку з величезним інтересом до неї. Натовп відвідувачів, охочих подивитися на таємниці людського тіла, не зменшується, тому організатори не бачать причин для її перенесення.

Виставка Body Worlds, на якій представлені справжні людські тіла, неодноразово ставала причиною скандалів і суперечок про моральність і етичність такого їх використання. Однак можливість показати механіку тіла «у дії» має безперечне освітнє значення.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" у київському метро Шевченка перетворили в Термінатора: сплав вільнодумства і науки

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав про те, що активіст "Хорт" знищив виставку в київському метро на очах у пасажирів: відео. Раніше він був судимий за захоплення обласної адміністрації.