Прес-секретарю президента України Юлії Мендель довелося публічно вибачитися за англомовний твіт, в якому вона назвала українську столицю Kiev замість Kyiv.

Вона зазначила, що неправильне написання було помилкою з її боку, що й надалі вона буде вживати тільки українську альтерацію.

Разом з тим, у світі активно переходять на вживання української варіанти назви столиці, замість усталеного російського варіанту. Наприклад, до руху «Kyiv not Kiev» приєдналося знамените американське видання The Wall Street Journal.

Тепер там будуть вживати тільки український варіант – Kyiv, у всіх своїх матеріалах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що прес-секретар Володимира Зеленського Юля Мендель прокоментувала ситуацію з журналістом Сергієм Андрушком.

Як повідомляв портал Знай.іа, прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель потрапила у скандал. Приводом для обурення українців стала помилка в повідомленні.

Також портал Знай.іа писав, що прес-секретар президента України Юлія Мендель потрапила у скандал. Вона силою відштовхнула журналіста, який хотів поставити запитання президенту.