У Києві на парковці ТРЦ Lavina Volkswagen під час дріфту збив двох людей і протаранив три автомобілі.

Про це повідомляє Інформатор.

У ніч на 28 вересня зібралися любителі дріфту. Але водій не впорався з керуванням, в результаті чого протаранив інші автомобілі і збив людей.

Багатьом мешканцям міста відомо, що по ночах на парковці ТРЦ Lavina збираються любителі дріфту і демонструють свою майстерність. Але мабуть не завжди все йде гладко. Очевидці розповіли, що в результаті такої їзди Volkswagen зніс передню частину Opel, збив двох пішоходів і влетів у Toyota і Fiat.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Очевидці також розповіли що водієві Volkswagen на вигляд явно менше 18, при цьому він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Всіх постраждалих, в тому числі і горе-водія госпіталізували.

Нагадаємо, що втік, як заєць: у Києві пішохід став причиною жахливої ДТП з фурою

Як повідомляв портал Знай.uа , у Київській області чоловік став жертвою недбалості поліції.

Також портал Знай.uа писав, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. У страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.