У Києві дурість пішохода ледь не коштувала життя водієві фури. Про неприємний інцидент повідомили в співтоваристві «Київ. Оперативний».

За інформацією спільноти, аварія сталася на вул. Братиславській. Пізно ввечері 25 вересня водій вантажівки несподівано побачив перед машиною пішохода, який намагався перебігти дорогу в невстановленому місці.

Щоб не задавити людину, водій різко звернув у бік, через що фура врізалася в зупинку громадського транспорту.

Від удару кабіна фури деформувалася, чоловіка затисло всередині, йому знадобилася допомога рятувальників.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, що жінка хотіла викрасти автомобіль, але не вийшло. У Запоріжжі поліцейські знайшли злодійку біля паркану, не змогла поїхати далеко.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київській області чоловік став жертвою недбалості поліції.

Також портал Знай.uа писав, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. У страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.