Під Києвом поліцейський на Opel Vectra зніс зупинку громадського транспорту, в результаті чого загинула жінка. Про це повідомляють у «Інформатора».

Як стало відомо, аварія сталася в Броварах. Поліцейський не впорався з керуванням автомобілем, врізався в зупинку і зніс людей.

В результаті наїзду загинула жінка, вчителька математики в місцевій школі, а її чоловік отримав поранення. Чоловіка госпіталізували. Крім того, ще один пішохід також опинився в реанімації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За даними «Інформатора», водій працював у поліції охорони і за кермом знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Його тимчасово усунули від виконання службових обов'язків і затримали.

За словами сина загиблої, його батьки в той вечір йшли відзначати ювілей.

Нагадаємо, що втік, як заєць: у Києві пішохід став причиною жахливої ДТП з фурою

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київській області чоловік став жертвою недбалості поліції.

Також портал Знай.uа писав, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. У страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.