Проспект Науки у Києві перекрили учасники акції протесту. Вони заважають автомобільному руху, повідомляє «Столичний регіон».

Зазначається, що приводом для мітингу стала відсутність у так званих «будинках Войцеховського» комунікацій – електроенергії, водопостачання та опалення.

Зазначені будівлі по вул. Ракетній було зведено незаконно, однак люди, які придбали там житло, вже заселилися у нього. Сім’ї живуть у неналежних умовах та вимагають від міської влади надати їм необхідні послуги.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наразі рух проспектом ускладнено, поліція намагається врегулювати ситуацію.

Нагадаємо, що у Києві між Поштовою площею і мостом Патона побудують новий веломаршрут.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", суд надав Національної поліції право доступу до речей і документів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації з можливістю вилучення їх оригіналів.

Також портал "Знай.uа" писав, що 14 липня 2018 року мер Києва Віталій Кличко виступив із заявою щодо ремонту Шулявського мосту, в якому він пообіцяв, що роботи займуть не більше року.