У Києві на Васильківській 26 вересня сталася жахлива аварія з участю пожежного автомобіля, Mercedes-Benz Sprinter і Mazda CX-3. Вантажівка не пропустила рятувальників, врізалася в них і перекинулася, придавивши собою легковик.

Рятувальники їхали по Васильківській на виклик з боку Голосіївського проспекту з увімкненими маячками. Mercedes-Benz Sprinter рухався їм назустріч. Про це повідомили очевидці ДТП, передає Інформатор.

Пожежні хотіли згорнути на вулицю Бурмистенка та почали здійснювати маневр, але вантажівка не змогла зупиниться вчасно і вдарила пожежну машину в задню частину. Потім вона перекинулася і її відкинуло на зустрічну смугу, де в той момент була Mazda CX-3.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомо, що в аварії ніхто не постраждав. Зараз на місці події працюють співробітники поліції. В результаті ДТП на вулиці Васильківській утворилася пробка, яка починається від Голосіївського проспекту і тягнеться до Амурської площі.

В Киеве на Васильковской произошло ДТП с участием машины спасателей, Mazda и Mercedes: один автомобиль перевернулся

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 26 september 2019

Нагадаємо, що в селі Чубинське під колеса скутера, яким керував неповнолітній водій, потрапила літня жінка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у четвер, 26 вересня, в Києві почалися серйозні пробки через кількох ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві пішохід став причиною жахливої ДТП з фурою.