У столиці обірвався ліфт з двома жінками, які пролетіли з дев’ятого по четвертий поверх. На щастя, до страшного не дійшло, у ліфа спрацювали аварійні гальма і жінки не постраждали.

Про інцидент розповіла у фейсбуці мешканка багатоповерхівки, де сталася пригода, по вулиці Матеюка, 7 у Деснянському районі. Наталія Левченко пише, що інцидент стався 17 вересня, жінки не постраждали лише завдячуючи аварійним гальмам.

"У моєму будинку 17.09.2019 дві жінки в ліфті, пролетіли з дев'ятого по четвертий поверх, (жінки живи, здорові) спрацювали аварійні гальма. На “1551” (там наш будинок добре знають) сказали, що без виклику поліції факт падіння не зафіксовано. А люди, які там були не факт, сусіди які на гуркіт вибігли з квартир??!! Ліфт, на подив мешканцям, швидко полагодили. Якщо оцінити роботу нового ліфта Otis за місяць, то 30-40% працює, 60-70% зламаний, влітку три тижні чинили новий ліфт (ці проблеми з першого дня встановлення ліфта). Проблеми давно, багато звернень безрезультатних! 70% мешканців пенсіонери, багато дітей ", - написала Левченко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Вінниці виникла загроза зупинки понад 1000 ліфтів через завершення терміну експлуатації.

Також Знай.ua розповідав, що у 24 будинках Львова встановлять спеціальні підйомники.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що вінничанок тероризував псих з ножем.