Правоохоронці затримали спецпідрозділів КОРД і Альфа чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві. Про це передає "УП" зі слів глави МВС Арсена Авакова.

"Його затримали", - підтвердив міністр.

Нагадаємо, що НП на мосту Метро сталася у середу, 18 вересня. Підозрілий чоловік стояв на мосту зі зброєю та погрожував все підірвати.

Зловмисника затримано спецпризначенцями. Супротив не чинив. Поліція тим часом планує відкрити провадження за статтею «підготовка до терористичного акту». Деталі у нас на сайті: https://kyivoperativ.info/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 18 september 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"На даний момент рух по мосту перекрито. Поліція ввела план "Сирена". Чоловік знаходиться посередині моста", – зазначив інсайдер.

Очевидці відзначали, що у чоловіка в руці якісь кнопки, і, можливо, у нього є вибухівка. На місце прибули снайпери і військові на БТРах. Приїхали глава МВС Арсен Аваков і начальник поліції Андрій Крищенко. Там ж знаходиться мер Києва Віталій Кличко.

У телеграм-каналі "Київ Оперативний" повідомляється, що "мінер" - уродженець Ялти, снайпер 8-го полку СЗГ. Нещодавно розлучився з дружиною.

Нагадаємо, що декілька годин тому чоловік якого звуть Олексій Белько, 1977 року народження, уродженець міста Ялта,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 18 september 2019

Нагадаємо, у рятувальну службу надійшло повідомлення про замінування Верховної Ради України.

Раніше Знай.ua повідомляв, у київському метро виникла масова тиснява, - перші кадри дичі .

Також Знай.ua писав, у Києві лікарі Інституту раку наживалися на онкохворих, копи розсекретили жорстоку схему.