Стала відома особа чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві.

У середу, 18 вересня, всі українські ЗМІ облетіла новина про те, що у Києві міст Метро захопив озброєний терорист та погрожує підірвати споруду.

Зазначалося, що чоловік виїхав на міст в автомобілі білого кольору марки Opel і зупинився в лівій смузі в бік Лівого берега. Він в камуфляжі, блакитному береті і обмотаний українським прапором. Зловмисник озброєний, він погрожував підірвати міст і зробив попереджувальні постріли в повітря з автомата.

Рух по мосту було перекрито. Поліція ввела план "Сирена".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На даний момент стало відомо, хто цей зловмисник. У правоохоронних органах повідомляють, що це 42-річний виходець з анексованого Росією Криму Олексій Бельке. У поліції також розповіли, що в червні цього року він добровільно здав Деснянському райуправлінню поліції кілограм вибухівки та 88 набоїв, які він нібито знайшов в сейфі в селі на Чернігівщині.

Для захоплення зловмисника відправили бронетехніку та снайперів. Очевидці виклали фото, на яком видно, як по вул. Раїси Ріпної рухається бронетранспортер.

На місце прибули спеціалізовані підрозділи. Свідки стверджують, що поліція запустила дрон, але зловмисник його розстріляв.

Пізніше повідомили, що снайпери і БТР спецназівців прибули на місце події. На БТР - прапор України. На місце НП прибуло все керівництво поліції, в тому числі і міністр МВС Арсен Аваков. Багато журналістів.

Очевидці повідомили, що зловмиснику передали рацію чи телефон – скоріш за все, для переговорів. Поліція запустила другий дрон.

Відео з поліцейського квадрокоптера.

З‘явилося відео з поліцейського квадракоптеру під час операції на мосту Метро. Деталі тут: https://kyivoperativ.info/other/smotret-video-1457/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 18 september 2019

Снайпери займають свої позиції. Вони піднімаються безпосередньо на міст Метро. Силовики готуються до штурму з боку правого берега. Прибуло підкріплення.

Повідомляється також, що бійці КОРД з балістичними щитами вийшли на розвідку, але по них відкрили вогонь. Після цього поліцейські відступили і стали готуватися до штурму.

19:36 Украинская правда со ссылкой на главу МВД Арсена Авакова сообщила, что «минера» моста Метро уже задержали.

О 19:30 глава МВС Арсена Авакова повідомив, що "мінера" моста Метро вже затримали.