У п'ятницю, 13 вересня, у супермаркеті "Ашан", який розташований у популярному ТРЦ Ocean Plaza, сталася пожежа. Займання почалося в печі у відділі хлібо-булочних виробів, про це повідомляє Інформатор.

Пожежа почалася близько 16:45. За попередніми даними, спалахнула піч у відділі, де випікають хліб. Працівники супермаркету спробували зупинити загоряння самостійно, а потім викликали пожежників.

Відвідувачів евакуювали з супермаркету. Займання вдалося повністю ліквідувати о 18:25.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у Соборному районі Дніпра загорілася квартира в багатоповерхівці, є жертви.

Раніше Знай.ua повідомляв, жінка, яку підозрюють у підпалі лісу поблизу Чорнобиля, може отримати 10 років тюремного ув'язнення.

Також Знай.ua писав, жителів Києва турбує біла димка, яка спостерігається в різних районах столиці протягом кількох днів. Процес супроводжується запахом диму і гару.