У Києві в п'ятницю, 13 вересня, спалахнули склади за адресою вулиця Сирецька, 37. Пожежники оцінюють площу загоряння у 500 квадратних метро. Передає Інформатор.

Рятувальникам вдалося за 45 хвилин локалізувати загоряння, а ще через 20 повністю ліквідувати пожежу. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Щоб уникнути нового спалаху пожежники розібрали покрівлю складу і залили приміщення водою. Крім того, правоохоронці перекрили частину вулиці Сирецька. Причину пожежі встановлює слідство.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Соборному районі Дніпра загорілася квартира в багатоповерхівці, є жертви.

Раніше Знай.ua повідомляв, жінка, яку підозрюють у підпалі лісу поблизу Чорнобиля, може отримати 10 років тюремного ув'язнення.

Також Знай.ua писав, жителів Києва турбує біла димка, яка спостерігається в різних районах столиці протягом кількох днів. Процес супроводжується запахом диму і гару.