У Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках. Про це повідомляють в ГУ НП України, передає "Хвиля".

Правоохоронці обіцяють нагороду в 100 тис. грн тому, хто зможе повідомити дані про особи нападників.

Наголошується, що злочинці діяли за чіткою схемою: поки один озброєний розбійник заходив у магазин, двоє інших у цей час чергували на вулиці. Скоївши пограбування, вони розходилися в різні боки так, щоб не потрапити в поле дії камер спостереження.

В поліції оприлюднили фото і особливі прикмети розшукуваних.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу
Показати ще

Один з них – чоловік 30-35 років, високий (180-185 см). Худорлявий, коротко стрижений. Був одягнений у спортивну куртку з темними смужками уздовж рукавів і вставками на грудях, сині джинси, темну взуття, сіру панаму з червоним і білим обідками.

Другий – чоловік 40-45 років, зріст – 175-180 див. Середньої статури, з темним коротким волоссям, з залисинами на лобі, смаглявий. Може бути одягнений у темно-синю футболку, темні штани і взуття.

Третій – чоловік 40-45 років, зріст – 180-185 див. Міцної статури, лисий. Може бути одягнений у чорну футболку з буквою «Я» білого кольору на грудях, темні штани.

Нагадуємо, що в Дніпрі сталася масштабна автомобільна аварія, яку здійснив нетверезий водій легковика.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці розшукали водія легковика, який нещодавно в місті Змієві Харківської області на смерть збив інваліда і втік з місця аварії.