Стало відомо, що у понеділок, 9 вересня, в селі Трипілля Обухівського району Київської області сталася досить масштабна пожежа. На стихійному звалищі спалахнув викинутий недобросовісними громадянами сміття.

Дзвінок на екстрену лінію спецслужб надійшов близько 9:30. Зараз масштабна пожежа все ще продовжують гасити працівники спецслужб. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Київської області.

Слід зазначити, що площа пожежі склала 1 гектар. На даний момент на місці пожежі працюють чергові караули Українки та Обухова, а також селища міського типу Козин. Вогонь намагаються загасити 18 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Додатково до ліквідації загоряння залучено техніка для підвозу води.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що 7 вересня, в Запоріжжі горів один з корпусів університету "Київська політехніка".

Як повідомляв портал Знай.ua, Київські рятувальники за минулу добу загасили 65 загорянь трав-кам'яного покриву. Вогонь пошкодив територію, загальною площею майже 60 гектарів.

Також портал Знай.ua писав, що в Святошинському районі Києва на проспекті Леся Курбаса, 5а сталася серйозна пожежа. Горіла квартира на дев'ятому поверсі 9-поверхового будинку.