У Києві в озері на Осорокрах вода несподівано змінила свій колір, а з поверхні зникла вся ряска. При цьому до берега прибило дохлу рибу.

Про це повідомляє ТСН.

У Києві люди скаржаться на неприємний запах і колір озера на Осорокрах. Також очевидці розповідають, що вода навіть залишає опіки на руках. Але качок такі зміни озера не лякають, вони продовжують безтурботно, плавати у воді.


Екологи пояснюють, що зникнення рослин – це реакція на отруєну воду, а брак кисню у воді, ймовірно, виник через метал, який вночі скинули в озеро.


Місцеві розповіли, що бажаючих скинути непотріб в озеро дійсно вистачає. Але що його забруднили навмисне – не дуже вірять.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо про шкоду пластика знає практично кожен. Тим не менш, людство не поспішає відмовлятися від цього шкідливого матеріалу, який вбиває мільйони тварин кожен рік.

Як повідомляв портал Знай.uа , людство опинилося на межі екологічної трагедії з-за вирубки лісів: як її запобігти

Також Знай.uа писав про те, маленькі супермени врятували Дніпро від страшної катастрофи, таке не під силу навіть дорослим.