У киян запитали, що вони думають про зняття недоторканності з нардепів. Ролик проекту «Голос народу» опублікований в інтернеті.

Думки городян збіглися: далі терпіти було не можна, скасування недоторканності – рішення, яке потрібно було ухвалити «вчора».

«В принципі, це логічно, і зрівнює права громадян з депутатами. Відчуття, що я живу в країні адекватної», - ділиться молодий чоловік на відео.

«Дуже багато їм прощалося. Найголовніше, що вони будуть відповідати, як простий народ, перед законом. Вони ніколи не втечуть від покарання, тому що недоторканність давала їм гарантію», - додає киянка.

На думку іншого городянина, «депутати більше бояться і не будуть обкрадати людей».

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Звичайно, підтримую. А то вони так знахабніли! Вони – звичайні люди, наші менеджери, які повинні керувати державою, а не влаштовувати інтриги. Садити треба тих, хто краде», - підсумували кияни.

Нагадаємо, Верховна Рада скасувала депутатську недоторканність після слів Зеленського: "Пора на смітник..."

Як повідомляв портал Знай.ua Зеленський розповів про підводні камені зняття недоторканності.

Також Знай.uа писав, Богдан влаштував жорстоку бійку з депутатом Порошенко.