Водія маршрутки у Києві, який познущався над чоловіком, що втратив зір на Революції Гідності, і отримав інвалідність, змусили публічно вибачитися за свій вчинок.

Про це повідомляють на сторінці "С14" у Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наші активісти у Чернігові затримали водія, який жорстко душив УБДшника. Він вибачився, але не щиро. На відео все, що можете побачити самі", - підписана під відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Причому, як виявилося, винуватця інциденту активістам довелося шукати досить довго.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Виявилося, що водій-злочинець вчора звільнився за власним бажанням, а не за статтею, як це повинно бути. Постраждалий УБДшник вже написав заяву в РУВС, є всі докази винності водія. Тому покарання не уникнути", - додали активісти.

Нагадаємо, що у Києві водій маршрутки №742 образив ветерана АТО. Інцидент стався на зупинці "Академмістечко".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом спалахнув гучний скандал з водієм маршрутки "Біла Церква - Київ".

Також портал "Знай.uа" писав, що на Львівщині водій вигнав з маршрутки доньку загиблого на Сході Героя Миколи Мінька.