В с. Колонщина Макарівського району Київської області розшукують чоловіка, який зник ще 11 серпня. Про це повідомляє обласне ГУ Нацполіції.

Як стало відомо, 29-річний Володимир Валецький і раніше тікав з дому, не попередивши нікого з родичів. За словами батьків, у хлопця проблеми зі здоров'ям.

Родичі розповіли поліції, що Володимира впізнати досить легко: він двометрового зросту, важить близько 140 кг, носить темну бороду і окуляри.

Під Києвом розшукують 29-річного Володимира Валецького

Всіх, хто що-небудь знає про зниклого, просять повідомити в поліцію за тел.: «102».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що під Києвом поліція почала розшук неповнолітньої Ірини Ласиці. Як з'ясувалося, дівчина зникла з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Отчий дім". Дівчині на вигляд 16-17 років, зріст 170 сантиметрів, середня статура, овальне обличчя, карі очі, довге чорне волосся.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві шукають 14-річну Ткаченко Камілу Олегівну. Як з'ясувалося, дівчинка пішла з будинку 13 серпня і досі не повернулася і на зв'язок з рідними не виходить.

Також портал "Знай.uа" писав, що правоохоронці Харкова просять допомоги у розшуку 15-річної Євгенії Хмельовий, яка пропала безвісти 11 серпня.