У Києві шукають 18-річного Мудрого Олександра Миколайовича, який не виходить на зв'язок з рідними.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, зв'язок з Олександром пропав ще 5 серпня. Відомо, що він жив у хостелі недалеко від станції метро "Вокзальна" і працював в передмісті на пилорамі. Також з'ясувалося, що перед зникненням його обікрали.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прикмети: зріст 174 сантиметрів, худорлявої статури, на ключицях має татуювання Abbadon, Joker. Також є татуювання у вигляді клинка.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Однак, інформації про одяг немає.

Якщо у когось є яка-небудь інформацією про можливе місцеперебування Олександра, поліція просить повідомити за телефоном спецлінії "102".

Нагадаємо, що у Києві шукають Липовенко Катерину Анатоліївну 1994 року народження.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Борисполі рідні розшукують Інну Летяк. Як з'ясувалося, жінка ще 21 серпня вийшла з дому і зникла.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові рідні розшукують жінку, яку бачили ще в 2011 році.