У Києві ввечері неділі, 25 серпня, горів ресторан. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС.

Як повідомляється, пожежа сталася за адресою вул. Ярославів Вал, 1/37 у Шевченківському районі. Пожежникам вдалося встановити, що займання сталося на кухні ресторану. Ситуація ускладнювалася тим, що заклад розташований на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку.

Повністю погасити полум'я вдалося до 22:00. Вогонь пошкодив вентиляційну шахту й ізоляцію на електричних проводах у кухні.

На щастя, пожежу вдалося ліквідувати до того, як хтось постраждав.

Нагадуємо, що у середині минулого тижня у Харкові через коротке замикання згорів гараж разом з машиною.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у Києві на вулиці Богатирській сталася смертельна ДТП, під час якої фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Також Знай.uа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.