У поліції Києва нічний постріл із гранатомету по будівлі Мостобуду кваліфікували, як терористичний акт та запровадили оперативний план для затримання зловмисників.

Про це повідомляють у прес-службі поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На пошуки зловмисників орієнтовано весь особовий склад поліції Києва та введено в дію спеціальний оперативний план. При відпрацюванні території вилучено рештки боєприпасу для проведення експертизи та встановлення його походження", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також правоохоронці опрацьовують наявність камер відеонагляду, які могли зафіксувати момент пострілу, шляхи підходу і відходу зловмисників.

Слідчі кваліфікують подію як терористичний акт, кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у ніч на 26 серпня в Києві, в будівлі на вулиці Паньківська, 5, прогримів вибух.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у ніч на 13 липня в Києві дві людини обстріляли з гранатомета будинок, де знаходиться "112 канал".

Також портал "Знай.uа" писав, що на Дніпропетровщині правоохоронці вилучили у чоловіка гранатомет та дві гранати з запалами.