У ніч на 13 липня в Києві дві людини обстріляли з гранатомета будинок, де знаходиться "112 канал". Відомо, що винуватці зникли з місця події.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, поліція оголосила оперативний план "Сирена" та розшукує винуватців.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто зазначити, що інцидент стався близько 3:00 за адресою вулиця Дегтярівська, 21Г.

За попередньою інформацією, вночі дві людини під'їхали на машині до телеканалу і відкрили вогонь з гранатомета. Після обстрілу вони зникли в невідомому напрямку.

У стіні будівлі залишився отвір від пострілу, а шматки вивіски з емблемою розлетілися на тротуарну зону і проїжджу частину.

В Киеве из гранатомёта обстреляли «112 канал»

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 12 juli 2019

Пізніше з'ясувалося, станом на 6:00 на місці події працює слідчо-оперативна група. Патрульна поліція перекрила в'їзд на Зоологічну. Деталі інциденту встановлюються. Нападників розшукують правоохоронці.

Нагадаємо, що у Донецькій області бойовий снаряд потрапив у храм Української православної церкви. Після цього в церкві сталася пожежа.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", невідомі зловмисники здійснили обстріл другого і третього поверхів Голосіївського районного суду Києва.

Також портал "Знай.uа" писав, що невідомі обстріляли приватний будинок під Ужгородом.