У ніч на 26 серпня в Києві, в будівлі на вулиці Паньківська, 5, прогримів вибух.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Будинок, в якому пролунав вибух, належить ВАТ "Мостобуд". Через дорогу від будівлі на дорозі лежав відстреляний тубус від Ручного протитанкового гранатомета. Попередньо, саме з цієї зброї і стріляли.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Снаряд потрапив в одне з вікон на четвертому поверсі будівлі. Також пошкоджено шибки на третьому та п'ятому поверхах. На щастя, обійшлося без постраждалих.

В центре Киева из гранатомета выстрелили в здание Мостостроя

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 25 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На даний момент рух на вулиці Паньківській перекрито. На місці працюють екіпажі поліції, вибухотехніки, кінологи та слідчо-оперативні групи. Також чергують медики і рятувальники. Деталі інциденту з'ясовуються.

Як з'ясувалося, співробітники поліції розшукують двох осіб, які зникли на мопеді в невідомому напрямку. У Києві введено оперативний план "Сирена".

Вже о 08:55 стало відомо, що оперативний план "Сирена" зняли. Розшук триває.

Нагадаємо, що у Києві дві людини обстріляли з гранатомета будинок, де знаходиться "112 канал".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Гнідин під Києвом невідомі з гранатомета обстріляли житловий приватний будинок.

Також портал "Знай.uа" писав, що невідомі обстріляли приватний будинок під Ужгородом.