У Києві з'явиться кілометри нових велодоріжок.

Про це повідомляє Інформатор.

В наступному році в столиці мають з'явитися 12 кілометрів велодоріжок, які простягнуться через більшу частину Києва. Зараз точного проекту велодоріжок ще немає.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Заступник голови КМДА Дмитро Давтян розповів, що презентація проектів двох велодоріжок відбудеться вже навесні 2020 року. Приблизно тоді ж почнеться і будівництво цих маршрутів.

Велодоріжки також будуть оснащені велосвітофорами, парковками і станціями техобслуговування велосипедів. Реалізація цих проектів дозволить довести загальну протяжність велоінфраструктури до 80 кілометрів.

Орієнтовно нові маршрути повинні будуть виглядати так:

Поштова площа — Пішохідний міст через Дніпро — міст Метро — міст Патона;
Аеропорт "Київ" — Севастопольська площа Солом'янська площа — площа Льва Толстого — Майдан Незалежності — Європейська площа.
Також, як зазначив Дмитро Давтян, в 2019 році в рамках капітальних ремонтів велодоріжки з'являться на вулицях Заболотного (3 кілометри) і Туполєва (3 кілометри), а також на проспектах Палладіна (4 кілометри) і Правди (1 кілометр).

Нагадаємо, раніше наркотики "в один клік": у Києві схопили банду эскобаров, впарювали навіть дітям.

Також Знай.ua писав, що кияни, готовтесь "лопати" кавуни: де купити головну смакоту літа.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Портал Знай.ua повідомляв, що міська електричка ходитиме по-новому, приємного мало.