23 серпня у п’ятницю відмінили рейси столичної електрички. Це трапилося через технічні несправності. Тому мешканцям та гостям столиці варто враховувати ці раптові зміни, плануючи свій ранковий маршрут.

Про це повідомила прес-служба «Київпастранс», яка попросили вибачення за тимчасові незручності. Перепрошуємо за незручності, безпека пасажирів в пріоритеті», - інформують столичні транспортники. Відмінено дев’ять рейсів 7402, 7409/10, 7501, 7502, 7503, 7421, 7306, 7315/16, 7325.

Нагадуємо, що це не разова відміна електротранспорту. «Київпастранс» щомісяця скасовує понад 100 рейсів міської електрички, починаючи з лютого 2019 року. Вранці електротранспорт скасовують частіше ніж вечірні рейси.
Зауважимо, що рух міської електрички в Києві було відкрито в серпні 2009 року, з жовтня 2011-ого запущено рух кільцевим маршрутом протяжністю 50,8 км. Щодня електричка перевозить близько 50,5 тис. пасажирів. Регулярно на лінії проводяться ремонтні роботи для покращення умов пасажирів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тим не менше «Укрзалізницею» було заявлено, що вони готові повернути електрички на свій баланс, якщо Київ буде активно їх підтримувати.

Як повідомляв раніше Знай.ua "Укрзалізниця" проти конкуренції: як українці можуть стати заручниками корупціонерів

Як писав Знай. ua З Чехії в Україну за одну ніч: незабаром українці зможуть скористатися зручним поїздом

Раніше на Знай.ua Кравцову показали справжній сором Укрзалізниці, пасажири лютують: "Вибігати потрібно через інший вагон"