Інститут нацпам'яті проводить незвичайну акцію популяризації історії України в Києві.

23 серпня, Український інститут національної пам'яті проведе цікаву акцію популяризації історії країни. Таким чином на головній вулиці столиці будуть виставлені стенди з стрічками акаунтів відомих державних діячів України.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якими були б акаунти Мазепи, Петлюри, Бандери в соціальних мережах? Як їх життєвий шлях відобразили б Google-карти? Якими були плюси і мінуси їх ключових рішень?" - пише в Facebook директор УІНП Володимир В'ятрович.

Дійство можна буде побачити завтра на виставці "Фактор свободи" з 12:00 на Хрещатику біля стін Головпоштамту.

Нагадаємо, що на трасі Київ - Бориспіль поліція затримала трьох зловмисників, які увірвалися до одного з будинків села Артемівка Київської області та пограбували його.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львові співробітникам поліції вдалося затримати злодія.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запорізькій області затримали найманця, який був членом незаконного збройного формування "ДНР".