Затриманними за напад на будинок приватного підприємця під Києвом опинилися екс-чиновники міністерства внутрішніх справ Грузії, яким президент України Володимир Зеленський дав українське громадянство.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це – Левани Хуцишвілі, екс-начальник управління прикордонної поліції, і Тенгіз Занадзе, який теж працював у грузинських правоохоронних органах. Разом з ними був затриманий Міріан Гочадзе, колишній начальник спецназу МВС, у якого немає українського громадянства.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Українське громадянство від Зеленського приводить до успіху... За словами глави Нацполіції області Андрія Небитова, троє затриманих в масках увірвалися до одного з будинків садового кооперативу в селі Артемівка. Там вони напали на господаря і його дружину, зв'язали їх і винесли з будинку цінні речі, велику суму грошей, а також викрали автомобіль "Лексус", – пояснив блогер Андрій Шор в соцмережі.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також на сайті президента вказано, що громадянство Занадзе і Хуцишвілі дали через те, що вони "брали участь у захисті територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України"

Нагадаємо, що на трасі Київ - Бориспіль поліція затримала трьох зловмисників, які увірвалися до одного з будинків села Артемівка Київської області та пограбували його.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львові співробітникам поліції вдалося затримати злодія, який з початку серпня здійснив два пограбування по вулиці Симона Петлюри та виніс цінні речі загальною вартістю 87 тисяч гривень.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запорізькій області затримали найманця, який був членом незаконного збройного формування "ДНР".