Співробітники СБУ провели спецоперацію і попередили вбивство двох жінок, які зникли дорогою з Броварів до Києва.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

20 серпня на сторінках глави поліції Київської області Андрія Небитова і прес-секретаря генпрокурора України Лариси Сарган з'явилися пости про те, що вбивство зниклих замовив колишній чоловік матері, його та інших учасників злочинної змови затримали. Пізніше стало відомо, що насправді жінки не зникали, а лише стали частиною спецоперації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як відомо, оперативники СБУ отримали інформацію про те, що мешканець Броварів через посередника шукає виконавця для скоєння вбивства. Правоохоронці встановили, що зловмисник "замовив" колишню дружину та її донька через судові спори щодо поділу майна після розлучення.

Вбивство двох жінок, які два дні тому пропали під Києвом, розкрито. Підозрювані у вбивстві затримані Прокуратурою Київської області спільно з ГВ БКОЗ ГУ СБУ в м. Києві та Київській області та слідчими ГУ НП в Київській області затримано 4 підозрюваних в організаціі та виконанні замовного вбивства двох жінок. Як з‘ясовано, колишній чоловік потерпілої, з якою у нього тривають судові спори щодо поділу майна після розлучення, переслідуючи корисну мету, усвідомлюючи неминучість судового рішення на користь колишньої дружини та її доньки, діючи у змові зі своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбиство потерпілої та її доньки, скориставшись для цього послугами раніше судомого за умисні вбиства. Життя двох осіб замовники оцінили у $50тис! Усіх причетних до резонансного злочину щойно затримано. *** Нагадаю, мова йде про матір – 53-річну Надію Головач та її 31-річну доньку Юлію Зайковську. Жінки виїхали в суботу, 17 серпня, з міста Бровари у напрямку до Києва і пропали.

Geplaatst door Лариса Сарган op Dinsdag 20 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці затримали за місцем проживання організатора і його дружину. Також на одній з вулиць Броварів затримали посередника, а у власному будинку його дружину, з якою він був у змові.

На даний момент вирішується питання про повідомлення фігурантам справи про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, що ввечері 17 серпня дві жінки виїхали з Броварів до Києва на машині Toyota Rav4 і зникли.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", замовником злочину став колишній чоловік Надії Головач, який у суді оскаржує майно після розлучення.

Також портал "Знай.uа" писав, що глава Головного управління Національної поліції Андрій Небитов опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото підозрюваних у замовному вбивстві 31-річної Юлії Зайковской та її 53-річної матері Надії Головач.