У Броварах Київської області рецидивіст спробував вкрасти у фермерів корову. Розбійний напад на ферму було скоєно 19 серпня, повідомляє ГУ Нацполиції Київщини.

Як розповіли правоохоронці, злочинець накинувся на працівника фермерського господарства та наніс йому сильний удар у щелепу. Від удару потерпілий втратив свідомість. Його знайшли інші працівники ферми, які одразу ж повідомили про подію в поліцію.

Прибулі на місце нападу правоохоронці знайшли й затримали нападника. Виявилося, що скоїв напад 30-річний чоловік, який перебуває в розшуку у Чернігівській області. Раніше він вже скоював аналогічний злочин, відбував за нього покарання і був відпущений під домашній арешт, але не з'явився за викликом до суду.

За фактом нападу було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 186 (грабіж) КК України. Суд вирішить, чи буде оголошено про підозру затриманому зловмиснику.

Нагадаємо, відома на весь світ дюгонь загинула через пластику, який потрапив до її шлунку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа під Києвом накрили небезпечну банду іноземців, які розгулялися не на жарт.

Також Знай.uа писав про те, що у столиці затримали трьох іноземців, які пограбували киянина на парковці біля торговельного центру.