Прокуратура Подільського району Києва розслідує кримінальне виробництво за фактом можливого привласнення коштів чиновниками Департаменту освіти і науки та Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації (КГГА).

Про це повідомляє портал "КиевVласть"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У справі йдеться про близько десяток фірм, яким з листопада 2016 року по березень 2019 року було перераховано більше 20 млн гривень. Деякі з таких компаній, на думку правоохоронців, мають ознаки фіктивності.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Подільський районний суд Києва надав прокурорам Київської місцевої прокуратури №7 (прокуратура Подільського району) дозвіл на доступ до документів по рахунках ТОВ "Імперія-Стиль" (*) і ТОВ "Профі Київ-ЛТД" (**), які зберігаються в банківських установах (справа №758/7168/19).

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що 16 травня 2019 року прокуратурою Подільського району в ЄРДР за №42019101070000167 були внесені відомості про відкриття кримінального провадження за ознаками порушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.

Нагадаємо, що суд надав Національній поліції право доступу до речей і документів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації з можливістю вилучення їх оригіналів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Реєстрі судових рішень збільшується кількість справ, де фігурує КМДА і Віталій Кличко.

Також портал "Знай.uа" писав, що "Асоціація платників податків" звернулася до департаменту внутрішнього контролю та аудиту КМДА через корупційний скандал щодо Київського велотреку.