18 серпня, в селі Залісся Броварського району 23-річний військовослужбовець застрелив сусіда по гуртожитку.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Між двома чоловіками, які спільно проживали в гуртожитку, стався конфлікт. Тоді, зловмисник здійснив чотири постріли в бік опонента. Одна куля потрапила в груди потерпілому. Від отриманих травм 29-річний чоловік помер у реанімації", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як з'ясувалося, на місці події правоохоронці знайшли та вилучили кустарно виготовлену зброю, як речовий доказ, а також одяг зі слідами речовини бурого кольору. Підозрюваного військовослужбовця затримали.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Дарницького гарнізону відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від семи до 15 років", – уточнили в поліції.

За даними спікера Генеральної прокуратури Андрія Лисенка, на момент вчинення злочину військовий був у стані наркотичного сп'яніння чи під дією амфетаміну.

Нагадаємо, що біля місцевого кафе в Київській області стався інцидент за участю працівника прокуратури. Нетверезий співробітник наглядового відомства просто на вулиці застосував вогнепальну зброю.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині молодик, який намагався застрелити свою колишню дівчину, покінчив із собою у відділенні поліції.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі помічник священика застрелив сусідську таксу з гвинтівки.