Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Києві на Харківському шосе зіткнулися Lanos і Volkswagen.

Про це повідомляє Інформатор.

У п'ятницю, 16 серпня в Києві на Харківському шосе сталася ДТП за участю автомобілів Lanos і Volkswagen. В результаті події постраждали два пасажири — жінка і підліток.

У поліції розповіли, що Lanos намагався проскочити на жовтий сигнал світлофора. У цей момент його невдало підрізав Volkswagen. Чрез те, що дорога була слизькою, автомобілі не змогли розминутися і уникнути зіткнення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


В результаті аварії жінка і хлопчик — пасажири Volkswagen травмувалися, їх госпіталізували.


Зараз всі деталі аварії встановлюються.

Нагадаємо, що в четвер, 15 серпня, на вулиці Оноре де Бальзака, 3б в Києві відбулася ДТП з участю мотоцикліста Honda і Opel Omega. Мотоцикліст влетів у Opel і зламав собі обидві руки.

Як повідомляв портал Знай.ua , 15 серпня в Києві на вулиці Лютеранській провалився асфальтна проїжджої частини. Глибока яма з'явилася біля будинку №23.

Також Знай.ua писав про те, що в Дніпрі маршрутне таксі зіткнулося з ЗАЗ.