15 серпня в Києві на вулиці Лютеранській провалився асфальт на проїжджій частині. Глибока яма з'явилася біля будинку №23.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто звернути увагу, що середню смугу руху частково перекрили, але подальший обвал дороги не виключений. Яма утворилася на проїжджій частині близько 9:00.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За станом на 10:30, комунальні служби ще не приїхали на місце обвалу. На щастя, вулиця була порожньою в момент події, тому жодна машина не постраждала.

В Киеве на Лютеранской провалился асфальт

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 15 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто зазначити, що дорога на Лютеранській виглядає свіжою і новою, за попередньою інформацією, причиною інциденту стало неякісне асфальтне покриття.

На даний момент невідомо, коли комунальники приберуть пошкодження.

Нагадаємо, що у Дніпрі в центрі міста провалився асфальт, із-за чогочерез що утворилася величезна яма.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на столичному житловому масиві Виноградар провалився асфальт. Дірку помітили на проїжджій частині.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві біля центрального автовокзалу сталася ДТП - автомобіль провалився під асфальт, через що утворилися затори.